Maatschappelijk Verantwoord | Professioneel & Veilig | Toekomstgericht

Zomerse Pasen legt dagattracties geen windeieren!

Zomerse Pasen legt dagattracties geen windeieren!

Amsterdam, 21 april 2014. De dagattractiebedrijven in Nederland, verenigd in de Club van Elf hebben een succesvol Paasweekend achter de rug. De uitstekende weersverwachtingen veroorzaakte tijdens de Pasen in 2014 een bijna zomerse sfeer bij de start van het seizoen. De bezoekers lieten zich dan ook niet onbetuigd en kwamen in grote getale op de vele vernieuwde dagattracties af. Nieuwe attracties zoals de Magische Vallei in Toverland, de Chocolate Factory in Attractiepark Slagharen de ‘Easter Party’ op het dak van de Heineken Experience, de Ride Xpress: Platform 13 in Walibi Holland of de nieuwe interactieve voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ van Madurodam waren zeer in trek. Ook de nieuwe of aangepaste verblijven in de dierentuinen zoals het compleet vernieuwde Expeditie Berenbos van Ouwehands Dierenpark in Rhenen of de vernieuwde theatervoorstelling ‘Schatten van de Zee’ in het Dolfinarium trokken veel nieuwsgierige bezoekers.

Zeker vergeleken met 2013, toen Pasen op 1 april viel en er nog zelfs volop sneeuw te vinden was, zijn de bezoekersaantallen omhoog geschoten. De toename van bezoekersaantallen varieerden van 15 % meer alleen op zaterdag en zondag tot 50 à 180 % meer in het complete lange weekend. Al met al een succesvol begin van het seizoen 2014!

De volgende bedrijven zijn lid van de Club van Elf:
Apenheul (Apeldoorn), Attractiepark Slagharen, Attractiepark Toverland (Sevenum), Avonturenpark Hellendoorn, Burgers’ Zoo (Arnhem), Canal Company (Amsterdam), Dierenpark Emmen, Dolfinarium (Harderwijk), Duinrell (Wassenaar), Efteling (Kaatsheuvel), Heineken Experience (Amsterdam), Keukenhof (Lisse), Madame Tussauds (Amsterdam), Madurodam (Den Haag), Ouwehands Dierenpark (Rhenen), Rijksmuseum (Amsterdam), Scheepvaartmuseum (Amsterdam), Walibi Holland (Biddinghuizen)

By |2014-09-26T14:46:23+00:00april 21st, 2014|Persbericht|Reacties uitgeschakeld voor Zomerse Pasen legt dagattracties geen windeieren!

About the Author: