Maatschappelijk Verantwoord | Professioneel & Veilig | Toekomstgericht

Attractiepark Toverland klaar voor zomerseizoen met de nieuwe Maximus’ Blitz Bahn

Attractiepark Toverland klaar voor zomerseizoen met de nieuwe Maximus’ Blitz Bahn

Attractiepark Toverland klaar voor zomerseizoen met de nieuwe Maximus’ Blitz Bahn

150326_Blitz_Bahn-Toverland 

Bij binnenkomst in de Magic Forest zijn de veranderingen direct zichtbaar. Naast Villa Fiasko is een groot Oostenrijks chalet verrezen dat dient als entree en wachtrij voor de Blitz Bahn. Het wachten zal een stuk aangenamer zijn aangezien je eerst een tocht door het woonhuis van Maximus Müller maakt, de excentrieke uitvinder van de Blitz Bahn. Ontdek de maffe uitvindingen die Maximus en zijn voorouders in verleden bedacht hebben, neem een kijkje in zijn woonkamer en bereid je voor op de spannende rit die komen gaat. Na afloop van de rit kun je zien welke rondetijd je hebt neergezet. De gereden rondetijd kun je vervolgens, met jouw actiefoto van de Blitz Bahn, op een speciale website invoeren. De snelste gasten kunnen leuke prijzen winnen.

Vanuit de nieuwe en sfeervolle Biergarten heb je overzicht over diverse attracties zoals de Wirbelbaum, de Karussell en de Blitz Bahn. Wellicht loop je Maximus Müller nog tegen het lijf. Het personage Maximus Müller zal dit jaar namelijk geregeld in levende lijve te zien zijn in Toverland.

Het nieuwe Oostenrijkse themagebied moet ervoor zorgen dat de huidige Toverland gast ook dit jaar weer voor Attractiepark Toverland kiest. Met de
nieuwe attractie hoopt Toverland ook de nodige nieuwe gasten aan te trekken en zo de grens van 700.000 gasten per jaar ruim te kunnen doorbreken.

By |2015-03-31T11:56:46+00:00maart 31st, 2015|Persbericht|Reacties uitgeschakeld voor Attractiepark Toverland klaar voor zomerseizoen met de nieuwe Maximus’ Blitz Bahn

About the Author: